Årets julblommor

november 26, 2009 on 9:47 e m | In Jul, Pyssel och pynt | No Comments

Efter att ha kikat på de vackra julblomsarrangemang som Susanne på Purple Area och Emmy på Furnish.etc var jag bara tvungen att åka in till stan idag och köpa lite julblommor jag också för att testa deras fyndiga tips – en ”tomteluva” av julenen och amaryllis i vas tillsammans med lite björkkvistar. Så här blev det. Lite trista blixtbilder – det finns ju liksom inget dagsljus att tala om just nu. Men nu har vi alla fall lite pyntat här – för det är ju faktiskt första advent nu i helgen. Svårt att förstå med det här vädret…

Foto: Privat

No Comments yet »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^