Paketöppning

Har precis jobbat klart för denna vecka och i helgen hoppas jag få tid att testa mitt nya objektiv som just anlände hem till dörren.  Vädret avgör om det blir på fastlandet eller på Tallören.Trevlig helg, alla trevliga!

Foto: Privat

5 svar på “Paketöppning”

  1. Oj va roligt att du fått en ny och bra ”leksak” inför helgen =)Och hösten är ju suverän för fotografering. Ja förstås om det inte öser ner regn då som de senaste dagarna. Önskar dig lycka till med ditt nya fina objektiv!

  2. Wow, nu blir jag allt lite avundsjuk! Vi får räkna med ännu fler fina bilder här när du hunnit testa det då.

  3. And more is yet to come…:)

    Tack Ann-Britt. Mer är på kommande som sagt, du vet ju vad.
    Det samma Anne.
    Anna-Lena – vi får hoppas det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *