Plånboksfodral till iPhone

augusti 10, 2012 on 7:14 f m | In Ordning och reda, Shopping, Tips | 2 Comments

Minns ni plånboksfodralen till iPhone som jag bloggade om häromveckan? Jag beställde hem två olika från den nya webshopen idiwa.se, och två dagar senare låg paketet i brevlådan. Supersnabb och bra service med andra ord!

 

 

Frakten till Finland var dessutom helt överkomlig. Jag är även jättenöjd med produkterna och kan verkligen rekommendera dem om ni söker praktiska telefonfodral där även kreditkorten och sedlarna får plats.

Foto: Anna

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Vad fina! En liten fråga bara; det är ju väldigt lätt att telefonen avmagnetiserar kreditkort. Man ska ju inte ha dem intill varandra. Kanske hjälper det dock att det är lite skinn mellan eller? Kram Maria

    Comment by Maria — 10/08/2012 #

  2. Vad snygga! Och säkert praktiska oxå :-)

    Comment by Malin — 11/08/2012 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^