Bästa appen

augusti 14, 2012 on 12:36 e m | In Foto, Tips | 7 Comments

Idag hinner jag inte mycket mer än att slå ännu ett slag från den fantastiska appen Instagram. Användningen av den har formligen exploderat de senaste veckorna, både inom bloggvärlden och till och med här i kustbyn ;) Jag tycker det är hur kul som helst, speciellt när ens goda vänner börjat använda den på allvar så att man hänger med i varandras vardag på så vis. Instagram finns både för iPhones och för Android-telefoner, så har du inte redan laddat ner den och börjat använda den, gör det nu! Mig kan du följa under användarnamnet sandsdrommar, eller på Webstagram.

Foto: Anna, via Instagram

7 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Instagram är verkligen kul! :) Och vilken fin blogg du har! :)

  Comment by Heidi — 14/08/2012 #

 2. Visst är det kul med denna app :) Kul för mor- och farföräldrarna som kan hänga med sina barnbarns vardag också när man inte ser varann varje dag. Också förstås för vännerna :)

  Comment by Hanna — 14/08/2012 #

 3. jep, already following!

  Comment by Kamomilla — 14/08/2012 #

 4. Tack Heidi :)

  Comment by sandsdrommar — 14/08/2012 #

 5. Näpp, hinner inte följa nåt mer, alldeles tillräckligt med FB och bloggar. Tycker inte heller jag har behov av att följa människor 24/7. Men det är ju jag det :-)

  Comment by Anna-Lena — 14/08/2012 #

 6. Insta är verkligen hur bra som helst, det kändes som om en helt ny värld öppnades då jag installerade den appen i mobilen. Så kul. Och du Anna, du har seriöst en av de finaste bloggarna jag nånsin sett. Kram på dig! .)

  Comment by Michaela — 15/08/2012 #

 7. Oj, TACK Michaela – det värmde :)

  Comment by sandsdrommar — 15/08/2012 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^