Efterlängtade vippor

augusti 16, 2012 on 11:24 f m | In Trädgård | 2 Comments

Drömmen gick i uppfyllelse – mina japanska prydnadsgräs har fått vippor redan nu, första sommaren! I´m so impressed. Vilken kvalitet det måste ha varit på dessa plantor, i jämförelse med den miscanthus jag beställde per postorder för sex år sedan – och som fortfarande inte visat tillstymmelse till vippa.

Både raden med ”Ferner Osten” och den ensamma ”Malepartus” som står som solitär invid en stor sten, har slagit ut. Malepartus blir dubbelt så stor som Ferner OSten och passar därför bättre som solitär än i grupp tycker jag.

Dessutom blommar även vipphirsen som jag har i en kruka intill bambun och loungemöblerna. Häääälit!!! Nu måste jag sätta fart här – ikväll och även imorgon kväll vankas 4-årskalas i huset.

Foto: Anna

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Tjusigt!
  Jag suger i mig av alla träddgårdsbilder jag ser för tillfället :)

  Comment by StrandviksVillan — 16/08/2012 #

 2. Så fint och lite annorlunda! Enkelt och tjusigt!
  Lycka till med kalaset!
  Kram Sabina

  Comment by Sabina — 16/08/2012 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^