Villaavslutning 2012

augusti 26, 2012 on 8:14 e m | In Familjeliv, Höst, Personligt, Skärgårdsliv, Tallören | 4 Comments

Årets bästa helg är över, och vi hade nästan lika otrolig tur med vädret som ifjol. Lika fint sällskap hade vi också. Däremot var jag inte alls lika flitig med kameran, och stativet hade jag glömt hemma. Är det någon helg man INTE ska glömma stativet är det ju den då man ska fota fyrverkerier… Men eftersom jag fotar så pass mycket i jobbet nu igen är det skönt att låta systemkameran ligga över helgerna, och bara fota med iPhonen istället.

Foton: Privata

4 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Fina bilder utan stativ! Visst var det en varm och fin helg, något att längta tillbaka till i smällkalla vintern!
  Kram Sabina

  Comment by Sabina — 26/08/2012 #

 2. Är alla de här bilderna tagna med iPhone? Isåfall har de verkligen lyckats med kameran på de nya modellerna! :) Mycket fina bilder!

  Comment by Cessi — 27/08/2012 #

 3. Nej, det är bara den nedersta som är tagen med iPhonen :) Skillnaden syns naturligtvis, men att fota fyrverkerier med en tung handhållen systemkamera UTAN stativ går inte ÖHT, så fyrverkeribilderna med iPhonen blev bättre än med systemkameran ;)

  Comment by sandsdrommar — 27/08/2012 #

 4. Så fina stämmningsfulla bilder. Jag tycker det är riktigt synd att vi inte firar villa-avsluting här nere i södra Finland!

  Comment by Hanna — 28/08/2012 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^