Villaavslutning 2012

Årets bästa helg är över, och vi hade nästan lika otrolig tur med vädret som ifjol. Lika fint sällskap hade vi också. Däremot var jag inte alls lika flitig med kameran, och stativet hade jag glömt hemma. Är det någon helg man INTE ska glömma stativet är det ju den då man ska fota fyrverkerier… Men eftersom jag fotar så pass mycket i jobbet nu igen är det skönt att låta systemkameran ligga över helgerna, och bara fota med iPhonen istället.

Foton: Privata

4 svar på “Villaavslutning 2012”

  1. Fina bilder utan stativ! Visst var det en varm och fin helg, något att längta tillbaka till i smällkalla vintern!
    Kram Sabina

  2. Är alla de här bilderna tagna med iPhone? Isåfall har de verkligen lyckats med kameran på de nya modellerna! :) Mycket fina bilder!

  3. Nej, det är bara den nedersta som är tagen med iPhonen :) Skillnaden syns naturligtvis, men att fota fyrverkerier med en tung handhållen systemkamera UTAN stativ går inte ÖHT, så fyrverkeribilderna med iPhonen blev bättre än med systemkameran ;)

  4. Så fina stämmningsfulla bilder. Jag tycker det är riktigt synd att vi inte firar villa-avsluting här nere i södra Finland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *