Moodboard på fanérskiva

oktober 2, 2012 on 7:27 f m | In Arbetsrum, Konst, Note to myself, Önskelistan, Pyssel och pynt, Tips, Tv, Bloggar och Böcker | 1 Comment

Knappt hann jag spara ner de här bilderna från Alvhem Mäkleris försäljningsobjekt, så dyker de upp på Trendenser också. Inte så konstigt kanske, med tanke på att Frida fotat dem och hennes kompis Sara Widman är den som stylat dem. Sara är också kvinnan bakom företaget och webbshopen Wallstuff (med hur mycket snygg väggkonst som helst att klicka hem för den som har några lediga väggar).

 

Anledningen till att jag själv sparade ner bilderna i min inspirationsmapp är väl ganska uppenbar. När vi fixade upp Antonias rum inför hennes födelsedag ifjol, gjorde jag just en motsvarande anslagstavla åt henne i faner – en lyckad lösning tycker jag. Tanken att jag själv skulle kunna ha en motsvarande, lutad upp efter en vägg, har dock inte slagit mig före jag såg dessa bilder.

 Foto: Frida/Trendenser

Industrilampan som hänger slarvigt över kanten är pricken över i:et. I like! Problemet är bara att jag inte har någon ledig vägg att luta någon fanérskiva mot…


1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] moodboards, som jag pratade om i förra inlägget. Den här idén visade Trendenser-Frida på sin blogg för en tid sedan. Jag gillar – men den […]

    Pingback by Sand's Drömmar » Mera moodboards — 02/10/2012 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^